Velkommen til nissehuset

Livet er som vanlig i nissehuset om dagen, vi koser oss og planlegger alt som skal skje før jul. Tida går fort og plutselig er julekvelden her, og da må alt være på plass.

Vel alt er ikke helt som vanlig. Nissemor får nå sitt eget hus, et Pepperkakehus, som atpåtil er Verdens Største. Her skal hun bake og ordne , samt invitere mange venner til å hjelpe seg hele året. Huset har til og med et utsiktstårn, slik at hun kan holde orden på alt som skjer i Nissegata, ha en god oversikt over hva alle Nissebarna gjør og tilslutt, passe på selveste Sotnissen. Nissemor begynner nemlig å bli lei alle fantestrekene hans nå.

Ellers jobber Fjompenissene med å lage gaver slik at alle barna skal få gavene i tide. Hadde det ikke vært for dem så vet jeg ikke hva vi skulle ha gjort.
Fjøsnissene derimot tar det mer med ro, men så lenge de får grøt hver dag, så er de også med og hjelper til. Men Nissemor må sette ut akkurat passe mengde med grøt hver dag hvis ikke vet man aldri hva som kan skje.

Nissemor tar fortsatt imot smokkene som kommer i posten og sender tilbake en smokkesluttediplom til de som har lagt ved porto eller sender med emailadressen sin. Det kan være greit for de små som har sluttet med smokken og som kanskje trenger en liten trøst om savnet blir for stort.

Vi håper dere har tid til et besøk hos oss snart. I Nissehuset så serveres god julegrøt, fjøsnissen sine spesialvafler, og ellers er det kakao, kaffe, te og brus. Nissemor og jeg gleder oss til å ta imot dere.

Sotnissen gir ikke opp med å prøve å stjele den magiske julesekken, så vi må passe på sekken så godt vi kan. Så langt har han ikke lykkes men vi kan ikke slippe sekken ut av syne.

Ja da håper jeg vi sees i nissehuset, velkommen skal du være, og ha en riktig fin tid framover.

Åpningstider i nissehuset

Åpent hver lørdag fra kl 14-17   |   Sommeråpent hver dag fra 8. juli – 18. august 14-17
Jul og nyttår, hver dag kl 14-17 i perioden 22.12. – 01.01   |   Vinterferien i uke 8, hver dag kl 14-17   |   Påskeferien, hver dag kl 14-17

Julenissen i Norge, Savalen, 2500 Tynset  |  post@julenissen.no